lauantai 27. kesäkuuta 2015

Minneapolis, MN


Olen nyt viettänyt muutaman päivän Suomessa ja jättänyt hyvästit elämälle USA:ssa, high schoolille, host perheelle, ystäville sekä Wisconsinille. Lähteminen oli rankempaa, kuin olisin koskaan osannut edes kuvitella, mutta elämä alkaa pikku hiljaa voittaa täällä Suomenkin puolella. Kirjoittelen tarkempaa Suomeen paluu postausta myöhemmin sekä kuvia year end campilta Washington DC:ssä, mutta nyt palataan vielä hetkeksi takaisin vaihtarielämäni viimeisiin viikkoihin Amerikassa. 

Heti Kalifornian matkaltani palattua vietimme yön host perheeni kanssa Minneapoliksessa, Minnesotan osavaltiossa. Jo kahden viikon erossa olon jälkeen oli aivan mahtava fiilis taas nähdä rakasta siskoani Abbya ja tuntui hyvältä saada taas nauraa sekä viettää aikaa yhdessä. Abby harkitsee menevänsä yliopistoon Minneapoliksessa, joten ensimmäinen ilta meni lähinnä yliopison alueella kierrellessä ja aluetta tutkiessa. Seuraavana aamuna kävimme katsastamassa paikallisen veistospuutarhan upeine veistoksineen sekä kauniin Saint Maryn kirkon. Sää oli ulkona helteinen ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, joten päätimme lähteä ajamaan takaisin Wisconsiniin jo hyvissä ajoin aamupäivällä. Nautin pikaisesta visiitistämme Minneapolikseen ja näin Suomesta käsin on ihana muistella kyseistä retkeä rakkaan host perheeni kanssa.
Abby ja minä


University of Minnesota

Mielenkiintoinen veistos yliopiston alueella, joka katosi lähes näkymättömiin tietyistä kuvakulmista.
Minneapolis Sculpture GardenBasilica of Saint Mary
Kuulimme musiikkia kaupungilla kävellessämme ja huomasimme, kuinka läheisen rakennuksen katolla oli käynnissä jumppatunti. Ihan mahtava idea, olisipa Suomessakin vastaavia ryhmäliikuntatunteja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti