sunnuntai 31. toukokuuta 2015

my day in America


6:10 Herätyskello soi viimeisen kerran ja nousen ylös kauniiseen kevätaamuun.

6:30 Aloitan meikkaamisen, suoristan hiukset ja laittaudun valmiiksi tulevaan päivään.
7:15 Istun rauhassa keittiön pöydän ääreen syömään joka-aamuiseen tapaan frosted flakes -muroja maidon kanssa.


7:30 Pakkaan pikaisesti reppuni ja ajamme host siskoni Abbyn kanssa kouluun autolla.7:55 Aloitan päivän Homeroomilla sekä englannin puhekurssilla.


9:00 Käytän Study Hallini maalaamiseen. Joka vuosi vaihto-oppilaat meidän koulussa maalaavat yhden historian luokan kattolaatoista ja minäkin sain tänä vuonna taiteilla omani.
11:30 Lunch Break. Syön koulun tarjoaman lounaan joka päivä, sillä meidän koululla on kohtuullisen hyvä lounastarjonta. Torstaina lounaaksi sattui kuitenkin olemaan yksi huonoimmista lounaista, hampurilainen ja nachoja.12:00 Band ja graduation laulujen harjoittelua.
1:35 Human Anatomy & Physiology. Koko vuoden ajan ollaan opiskeltu ahkerasti ja nyt viimeisinä päivinä katsottiin yksi lempielokuvistani, Inception.


2:20 Advanced Biologyn tunnilla kirjoitin tervehdyksiä kavereideni yearbookeihin ja työskentelimme Ashleyn ja Abbyn kanssa meidän final projectin parissa. Päätimme tehdä ympäristöaiheisen laulun Taylor Swiftin Bad Blood -kappaleesta ja kuvasimme siihen musiikkivideon, joka on nyt editointia vaille valmis.
3:15 Koulupäivä on ohi ja suuntaamme siskon kanssa kotiin.
4:15 Pikaisen kotona käynnin jälkeen käymme Walmartissa ostoksilla ja leikkauttamassa hiukset tulevaa graduationia varten.
6:00 Palaamme kotiin kapungilta ja löydän viimeiset quarterit 50 osavaltion kokoelmaani, jonka sain kerättyä tässä parin viimeisen kuukauden aikana ystävien ja perheen avustuksella.


6:30 Lähdemme hakemaan ystävääni Markaa ja suuntaamme takaisin Richland Centerin keskustaan tyttöporukalla viettämään aikaa.


7:00 Käymme katsomassa elokuvan Pitch Perfect 2 Abbyn, Jerican sekä Markan kanssa.
9:00 Elokuvan jälkeen käymme Culver'sissa, josta on muodostunut yksi lempiravintoloistani, syömässä ja tunti vierähtää ohi huomaamatta jutellessa ja nauraessa hyvässä seurassa.
11:00 Kotiin päästyä käyn suihkussa, kirjoitan jokapäiväiseen tapaan päiväkirjaani kuluneesta päivästä ja allekirjoitan lisää yearbookeja.


12:30 Laitan herätyskellon soittamaan 6:10 seuraavana aamuna ja olen valmis menemään nukkumaan pitkän päivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti