keskiviikko 6. toukokuuta 2015

fun Friday in Wisconsin Dells

Wisconsin Dells on pieni, noin 3,000 asukkaan kaupunki, täynnä vesipuistoja, hotelleja, kauppoja, ravintoloita sekä erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja tehden siitä yhden Wisconsinin suosituimmista lomailu- ja turistikohteista. Tuolla on tultu käytyä vuoden aikana usempaankin otteeseen ja saimme viime perjantaina kavereiden kanssa idean lähteä trampoliiniparkkiin koulun jälkeen. Hypimme ja pompimme noin tunnin ajan dodge ballia pelaten, koripalloja heitellen sekä voltteja tehden. Meillä oli aivan super kivaa ja kaikki se pomppiminen kävi ihan kunnon reenistä! Trampoliiniparkista suunnattiin Wis Dellsin downtowniin mac&cheese ravintolaan, josta saa kuulemma Wisconsinin parasta mac&cheeseä. Ei paikkaa turhaan ole kehuttu, nimittäin en ole ikinä saanut niin hyvää mac&cheeseä, uskomattoman herkullista! Koska jälkiruoka menee eri mahaan, päätettiin tyttöjen kanssa mennä vielä jäätelöille Cold Stone jäätelöbaariin. Otin keskikokoisen jäätelöannoksen red velvet jäätelöllä sekä oreoilla ja French vanilla jäätelöä Twixin paloilla. Annos oli aivan valtava ja jäätelö taivaallisen makuista, joten vähän harmitti, että söin vatsani niin täyteen mac&cheeseä. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava perjantai Wisconsin Dellsissä, täytyy ottaa pian uudestaan! :) 
From left to right me, Marka, Jerica, Ashley and Abby
2 kommenttia:

  1. Oli tosi kivaa lukea tää postaus koska ollaan host perheen kanssa menossa tonne viikoksi kesäkuussa! Ootko käynyt siellä vesipuistojen puolella vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta!! Saavuin USA:an vasta sen verran myöhään syksyllä, ettei ehditty käymään vesipuistossa, mutta nyt keväällä olis tarkotus mennä. Sieltähän löytyy Amerikan suurin vesipuisto, joten pakkohan se on päästä kokemaan. Wisconsin Dellsissä on tultu käytyä useita kertoja, että jos tulee mieleen mitään kysyttävää, vastaan mielelläni! :)

      Poista