maanantai 18. toukokuuta 2015

farm life


Herätyskello soi seitsemältä lauantaiaamuna, nousemme maatilalla asuvan kaverini Ashleyn kanssa ylös lyhyiden yöunien jälkeen ja suuntaamme tekemään päivän askareita. Ajamme four wheelerillä läpi vihreiden peltojen kohti yhtä monista navetoista ja nautimme lämpimästä kevättuulesta sekä yli 20 asteen lämmöstä. Ruokimme vauvalehmät, joista kolme nuorinta on syntynyt viime yön aikana, tarkastamme, että kaikki on niin kuin pitääkin ja pääsen jopa lypsämään ensimmäistä kertaa elämässäni lehmän. Kissa juoksee pentuineen hiekkatiellä Ashleyn esitellessä maatilan eri koneistoa traktoreista maissin kylvökoneisiin. Vaikka olen aina mielessäni luokitellut itseni kaupunkilaistytöksi, nautin yökyläilystä ystäväni farmilla enemmän kuin olisin osannut kuvitellakaan. Opin paljon uutta ja päivä oli kokemuksena yksi niistä, jota en olisi ennen vaihtovuotta osannut edes ajatella. Kaiken kaikkiaan kiva kokemus ja koska asun Wisconsinin peltojen keskellä maalla, oli hienoa nähdä, miten moni wisconsinilainen päivänsä viettää.
3 kommenttia:

 1. VOI IHANIA KISSOJA JA LEHMIÄ ;__; 

  VastaaPoista
 2. Helou Sinna,
  olipas raikasta nähdä kuvia sikäläisestä maaseutuelämästäkin! Kuten arvaat, olin erityisen ihastunut kissakuviin...
  Alkaako jo jännittää suomiperheen tapaaminen? Tiedossa on varmaan mukava yhteinen loma!
  Kuule, muistapas ottaa ennen koulun loppua kuvia myös kuvisluokasta ja siellä mahdollisesti esillä olevista oppilastöistä. Ja kerro terveisiä sikäläiselle kuvismaikalle.
  Nauti lämmöstä, sanoo kylmän merituulen riepottelema kummitäti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hejssan! Suomiperheen tapaaminen ei jännitä, mutta yleisesti Suomeen paluu alkaa kyllä jo vähän jännittää. Tykkään tosi paljon elämästä täällä puolen maailmaa ja aikaa ei tunnu olevan tarpeeksi kaikkeen. Viimeinen viikko high schoolista alkaa ensi viikolla, graduationia juhlitaan ensi perjantaina ja sitten otankin suunnaksi Californian! Itse asiassa host äitini on yksi koulumme kuviksen opettajista, täytyypä muistaa räpsiä kuvia ennen lähtöä. :)

   Poista