sunnuntai 3. toukokuuta 2015

carpe diem

"Stop waiting for Friday, for summer, for someone to fall in love with you, for life. Happiness is achieved when you stop waiting for it and make the most of the moment you are in now."


5/19/2015
Hiking in Miner Hill Trails  

Sijoitustietoni saatua Googlasin tulevan kotikaupunkini USA:ssa ja löysin kuvan Richland Centeristä kukkulan laelta otettuna. Kuvan nähtyäni olen halunnut päästä tuonne kukkulalle käymään ja ottaa samanlaisen kuvan kaupungista. Eräänä arki-iltana saatiin sitten Abbyn kanssa idea lähteä kävelylle Miner Hillille. Saatiin ihastella kaupunkia yläilmoista auringon laskiessa, räpsittiin kuvia ja nauittiin kevätillasta luonnon keskellä.
5/23/2015
Bowling

Arki-iltoina tulee liian usein jäätyä kotiin kouluhommien tai väsymyksen takia, joten aina kun vapaa-aikaa ja innostusta löytyy, yritän viettää aikaa kavereiden kanssa. Lähdettiin Abbyn ja Ashleyn kanssa koulun poikien baseball pelin jälkeen keilaamaan ja oli kyllä niin kivaa. Tuntui, kuin oltaisiin oltu ainoat harrastelijakeilaajat koko paikassa, kun viereisten ratojen pelaajat keskittyivät tosissaan ja heittelivät vain täyskaatoja meidän pitäessä hauskaa. En ole pitkään aikaan käynyt keilaamassa, mutta onni oli puolellani ja tiukan taistelun jälkeen ja parin onnekkaan täyskaadon kautta keräsin eniten pisteitä. Kiva ilta hyvässä seurassa, pitäisi jaksaa useamminkin kouluiltoina viettää aikaa kavereiden kanssa!
Ashley and Abby
5/26/2015
Art Show

Viime viikonloppuna käytiin host perheeni kanssa Richland Cneterissä taidenäyttelyssä, jossa oli esillä alueen koulujen oppilaiden, mukaan lukien host siskoni Abbyn, taideteoksia. On aivan uskomatonta, miten niin nuoret ihmiset voi luoda jotain niin kaunista ja syvällisen merkityksen omaavia taideteoksia. Sain ihastella veistoksia, maalauksia, piirrustuksia ja eri tekniikoita sisältäviä teoksia, nauttia hyvästä pizzasta ja jutella ihanien ihmisten kanssa.
  Abby and her artwork "Swallowtail Gardens"5/30/2015
Mamma Mia Musical

Tehtiin koulun kuoron kanssa retki Madisoniin Mamma Mia musikaaliin, joka oli tehty Mamma Mia -elokuvan pohjalta. Overture Center, jossa kyseinen musikaali esitettiin, oli aivan upea rakennus arkkitehtuuriltaan ja sisustukseltaan. Itse musikaali esitetttiin englanniksi ja en etukäteen tiennyt, mitä odottaa. Musikaali osottautui vähintäänkin yhtä hyväksi, kuin elokuvan alkuperäinen versio ja musikaalin lopussa lauloin innoissani näyttelijöiden mukana. Aivan mahtava esitys, menisin koska tahansa uudestaan!! 

Ashley, Abby and me
5/2/2015
Smelt and four wheelers

Lauantai-illan iloksi ajettiin Ashleyn kanssa lähellä sijaitsevaan Hillpointin kaupunkiin, jossa paikallinen fire department järjesti varainkeruutilaisuuden myymällä smeltiä. Smelt eli kuore on pieni kala, joka oli paistettu voissa ja tarjottiin kermaperunoiden, coleslawn ja muiden lisukkeiden kera. Kala muistutti maultaan paljon muikkua, joten tykkäsin kovasti! Niin tykkäsi moni muukin, nimittäin jonotimme yli tunnin saadaksemme ruokaa. Onneksi sää oli hyvä ja lämmin, yli 20 astetta, joten odottaminen ulkosalla ei haitannut. Vatsat täynnä suuntasimme Ashleyn luokse, jossa lähdimme four wheeler ajelulle. Ashley asuu farmilla, joten ajelun aikana sain kuulla kaikkea farmin toiminnasta ja sain jopa silittää suloisia vauvalehmiä. Hymyssä suin voin mennä nukkumaan, olen niin onnekas, että minulla on aivan mahtavia ystäviä niin Suomessa kuin Amerikassakin! 
Me and Ashley

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti