perjantai 20. maaliskuuta 2015

There are years that ask questions, and years that answer.

Oletko jo pitkään miettinyt, kuinka päädyin Amerikkaan, miten koko homma toimii, kuinka paljon vuosi ulkomailla kustantaa, onko vuosi USA:ssa todellakin se elämäsi paras vuosi, niin sanotusti tuntemattomaan hyppäämisen arvoinen? Jos vastasit kyllä edeltävään kysymykseen, tai pääsi on täynnä muita mieltä painavia kysymyksiä, on tämä postaus kuin sinulle luotu. Nyt on nimittäin vihdoin koittanut se hetki, kun on teidän vuoronne täyttää blogini kysymyslaatikko kysymyksillä vaihtovuodesta, Amerikasta, elämästä: you name it! Kysy mitä tahansa, laita postaustoiveita, kerro mielipiteesi blogistani tai mahdollisesti anna parannusehdotuksia tai muita kommentteja. Kysymyksiä saa laittaa tulemaan niin monta kuin vaan ikinä haluaa tai keksii, eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan. Kysymyksiä saa laittaa huhtikuun puolelle asti, jonka jälkeen alan vastailemaan ja kokoan sekä kysymykset että vastaukset yhdeksi postaukseksi. Nyt jos koskaan on oikea aika kysyä, kiitos jo etukäteen kaikille utelijoille blogini lukijoille! 


4 kommenttia:

 1. Parhaimpia muistoja tähän mennessä?
  Uskotko pitäväsi monien kanssa yhteyttä kotiinpaluun jälkeen?
  Oudoin amerikkalainen tapa/asia, joka hämmästytti?
  Kuvaile paikkasi jossa olet vaihdossa kolmella adjektiivilla.
  Mitä neuvoja antaisit tuleville vaihtareille, omien kokemusten perusteella?

  VastaaPoista
 2. Miksi juuri usa?
  Oletko katunut vaihtoon lähtemistä?
  Paljon sun enkun numero oli ysin päättötodistukses?
  Oletko hyvä englannissa?
  Tykkäätkö amerikkalaisesta elämästä?
  Oletko saanut paljon kavereita tai ystäviä?
  Pelottaako palata takaisin suomeen?
  Onko vaihtovuosi kaiken arvoista?
  :)

  VastaaPoista
 3. Ootko koskaan seurustellut? Ootko käyny paljon treffeillä siellä? Millon sulla on seuraava prom? Ja ootko senior eli valmistutko nyt tänä vuonna? Sun blogi on huippu!!! :D Ja sit viel et millanen on sun unelma kumppani? Mies ja nainen? Tumma vai vaalee? Ujo vai itsevarma? Hiljainen vai puhelias?... Ei mulla muuta :D

  VastaaPoista
 4. Moiiiiiii,
  Ihan ekaks, sul on ihana blogi, oon tykänny tosi paljon<3
  Mietin, et miks siis valitsit just exploriuksen ja onko toiminu hyvin? Ja ku mietit vaihtoon lähtemistä, nii harkitsitko muita maita ku Jenkkejä? Oliks kavereiden saaminen miten vaikeeta? Ja mikä siellä on parasta, niin ku Jenkeis ylipäätänsä?:)
  Vietä ihana loppuvaihto<3

  VastaaPoista