tiistai 31. maaliskuuta 2015

exchange student sleepover

Toissaviikonloppuna lauantaina aluevalvojani järjesti kaikille oppilailleen yökylän hänen luonaan. Lähes 20 vaihtaria sekä host sisarusta kahdeksasta eri maasta, Amerikasta, Brasiliasta, Meksikosta, Kiinasta, Italiasta, Saksasta, Norjasta sekä Suomesta, kokoontui yhteen pariksi päiväksi ja olen kyllä niin onnellinen, että menin tuonne yökylään, sillä tutustuin moniin uusiin, ihaniin ihmisiin ja sain lisää mahtavia kokemuksia. 

Aloitettiin ilta juttelemalla kaikesta mahdollisesta. Aluksi tuli tutustuttua ihmisiin perus vaihtarikysymyksien avulla, kuten mistä maasta olet kotoisin, mitä koulua käyt täällä USA:ssa, mitä olet kokenut vaihtovuoden aikana, mikä on ollut parasta jne. Juteltiin myös yhdessä aluevalvojani Michellen kanssa, joka osottautui todella mukavaksi. En siis aiemmin ole jutellut Michellen kanssa kuin muutaman kerran, vaikka seitsemän kuukautta täällä on tullut jo vietettyä.  Nyt kuitenkin ymmärrän, että aluevalvojani kyllä välittää ja on todella kiva, mutta aikaa arjen keskellä ei oikein tunnu löytyvän enempään yhteydenpitoon. Tämä on minulle ihan ok, sillä juuri tällaiset illanistujaiset on aivan mahtavia. Oli ihanaa jutella ihmisten kanssa, jotka oikeasti ymmärtää, miltä tuntuu olla vaihto-oppilas kaukana kotoa. Takarivi vasemmalta oikealle: Jessica, John, Maddy, Hannah, Sinna, Andre, Celine, Helene, Giulia ja Sophie
Eturivi: Allen, Jose, Marcello ja Gabriel 

Juttelemisen lisäksi syötiin ihan liikaa hyvää amerikkalaista ruokaa, kuten pizzaa ja donitseja. Illan pimetessä tehtiin nuotio ulos ja istuttiin yhdessä tulen äärellä. Paistettiin vaahtokarkkeja, jotka muuttuivat suussasulaviksi s’mores-herkuiksi keksin ja suklaan kanssa. Oli aika täydellinen hetki siinä tulen lämmössä istuessa, raikkaassa kevätilmassa s’moresja syöden ja tähtitaivasta ihaillen. Oli aivan upea sleepover, pidettiin hauskaa vaihtariporukalla ja sain taas lisää ihania ihmisiä elämääni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti