sunnuntai 21. joulukuuta 2014

days of December


Talvi Wisconsinissa muistuttaa paljon Suomen kunnon pakkastalvia ja lumikinoksia. Panostinkin kunnolla uusiin talvikenkiin, joita en Suomesta lähtiessäni ottanut mukaani. Uusista UGG-saappaista onkin heti muodostunut mun lempparikengät, jotka pitää jalat lämpiminä tammikuun pakkaspäivinäkin. // Christmas Concert järjestettiin viime viikolla meidän koululla ja soitin koulun bändissä, lauloin kuorossa sekä esitettiin Abbyn ja Ashleyn kanssa trio. Nautin kyllä musiikista ja varsinkin joululaulut on lähellä sydäntä näin joulun alla. // Kaunis talviaamu Richland Centerissä.   


Koripalloa, koripalloa ja vähän lisää koripalloa. Viime viikot ovat olleet super kiireisiä koripallopelien ja -harjoituksien takia, joita on joka arkipäivä koulun jälkeen. Koskaan aikasemminhan en ole korista pelannut, mutta nopeasti olen oppinut ja ensimmäiset koritkin olen peleissä jo tehnyt. Vaikka koris vaatiikin paljon aikaa ja harjottelua, ei oo mitään parempaa fiilistä, kun tehdä kori pelissä, nauraa yhdessä joukkueen kanssa harjoituksissa tai huomata, kuinka valmentaja on ylpeä joukkueestaan.


Ihmisen anatomia on yksi mun lempiaineista amerikkalaisessa high schoolissa. Olen oppinut paljon uutta ja pari viikkoa sitten tehtiin lampaan aivojen dissection eli leikattiin aivot osiin ja tutkittiin niitä ihmisaivot mielessä pitäen. Lääkäriksi haluavana oli kyllä siisti kokemus. // Viime kuukausina on saanut opiskella ihan kunnolla kaiken maailman testeihin ja quizeihin, mutta tällä hetkellä mulla on kaikissa aineissa A arvosanana, joten ei tämä amerikkalainen koulu Suomen kouluun verrattuna ole läheskään yhtä vaativaa. // Piirakanheittotapahtuma meidän koulun salissa.


Tavallisen koulun bändin ohella USA:ssa on Honors Band, johon valitaan vain alueen parhaat soittajat. Kun multa sitten kysyttiin, haluanko osallistua, olin tietty otettu ja innoissani. On hienoa soittaa vähän haastavampia kappaleita, jotka oikeasti kuulostaa upeilta ison bändin kanssa soittaessa. //  Let it snow! Heti marraskuussa saatiin lunta ihan kunnolla tänne Wisconsiniinkin ja sain kokea ensimmäisen snow dayn, jolloin koulu oli peruttu liukkaiden teiden takia ja sain viettää ihanan rennon maanantain kotona.


Joulukortteja Suomeen ja ympäri maailmaa asustaville rakkaille ystävilleni. // Joulukuusi koristeltiin meidän perheessä jo marraskuun lopulla Thanksgivingin jälkeen, mikä on ihan normaalia täällä Amerikan puolella. Vaikka olenkin Suomessa tottunut aidon kuusen ihanaan tuoksuun, tuo muovikuusikin sitä joulun tunnelmaa. // Joululahjoja host perheelle. Kiitos vielä äitille ja koko perheelle sinne Suomeen kaikista suomalaisista lahjoista!


Happy Birthday! Täytin 17 joulukuun alussa ja sainkin ihania lahjoja host perheeltä sekä siskolta, kortteja sekä Suomesta että Amerikasta ja päivä oli kyllä ikimuistoinen. Myös host siskollani Abbylla oli synttärit joulukuussa, joten pidettiin yhteiset synttärijuhlat meidän läheisimmille kavereille yhdessä rennosti iltaa viettäen. Ensi vuonna sitten se maaginen 18-vuoden ikä tulee täyteen, mihin nämä vuodet oikein katoaa. :D 


Joulucokikset löysi tiensä kauppoihin jo lokakuun puolella. Ehkä söpöimpiä ikinä nuo pallon muotoiset pullot! // Host perheeni koiranpentu Nala. // I'm dreaming of a white christmas. Tällä hetkellä näkymä mun huoneen ikkunasta on hyvinkin harmaa, toivottavasti ensi viikon aikana sataa taas lunta jouluaattoa piristämään. Joululoma alkaa meidän koululla vasta ensi tiistain koulupäivän jälkeen ja kestää vain noin viikon verran. Loma on kuitenkin aina loma ja pitää olla tyytyväinen, että saa rentoutua edes sen viikon verran, vaikka meillä korisharkkoja onkin myös loman aikana. // Exploriukselta tuli yksi päivä iloinen yllätys, kun postissa odotti paketti sisältäen suomalaisia herkkuja. Piristi päivän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti