sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Mall of America


Yli 520 kauppaa, 50 ravintolaa ja tekemistä koko päiväksi elokuvateatterista huvipuistoon eli Mall of America, Amerikan suurin ostoskeskus. Viime viikonlopppuna otettiin vaihtariporukalla suunnaksi Minneapolis ja Minnesotan osavaltio. Saatiin kaksi päivää aikaa shoppailla sielujemme kyllyydestä ja tuhlata kaikki rahamme ostoskeskuksessa, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain tekemistä ja ostettavaa. Kyseinen ostoskeskus täytti kyllä kaikki odotukset ja ostoskeskuksesta löytyi kaikki kaupat, ravintolat sekä kahvilat, joissa halusin käydä. Iloisena yllätyksenä törmäsin kahteen suomalaiseen vaihtariin, Heiniin ja Veeraan, ja olikin ihan mahtavaa pitkästä aikaa jutella suomeksi ja jakaa kuulumisia Suomi-vaihtareiden kanssa. Ostoskeskuksessa oli joulutunnelma huipussaan kun joululaulut soi, ihmiset kävelivät ympäriinsä Starbucksin joulumukit kädessä, kaupat oli täynnä joululhjaideoita sekä hyviä alennuksia. Koko fiiliksen kruunasi valtavat hopeiset joulukuuset sekä katossa kimmeltävät jouluvalot. Mukaan lähti uusia meikkejä, vino pino vaatteita sekä kynttilöitä ja muuta jouluista tavaraa pimeitä iltoja piristämään. Viikonloppu hujahti ohi aivan liian nopeasti ja lompakko tyhjänä, mutta monta upeaa muistoa rikkaampana suunnattiin takaisin Wisconsiniin. Itse Minneapoliksen kaupungista en kaupungin silhuettia enempää nähnyt, mutta haluan kyllä joku päivä käydä Minneapoliksen keskutassakin ihan ajan kanssa. Nähtävästi kolmas kerta toden sanoo, nimittäin Wisconsiniin tullessa lensin Minneapoliksen kautta, enkä silloinkaan nähnyt kaupunkia kuin vilaukselta. 

Lunta satelee hiljalleen ulkona, pörrösukat jalassa, tuoksukynttilät palamassa ja Fazerin suklaalevy odottamassa jatkan viikonlopun viettoani, nauttikaa tekin näistä talven ensipäivistä! :)


Abby ja minäThe Finns! Minä, Heini ja Veera


Minä ja Abby

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kuvia ja tosi siisti paikka! ♥ onko abby minkä ikäin? Oot tosi kaunis ja sun blogia on ihana seurailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Abby on samanikänen kun mä eli 16, täyttää 17 joulukuussa niinkuin mäkin :) Oli kyllä siisti paikka, lähtisin koska tahansa uudestaan shoppailemaan!!

      Poista