maanantai 6. lokakuuta 2014

homecoming week

Tällä viikolla vietettiin meidän high schoolissa homecoming viikkoa. Jokaiselle päivälle oli oma pukuteemansa, koulupäivän jälkeen oppilaat koristelivat käytäviä sekä rakensivat lauttojansa ja koko viikko huipentui eilen lauantaina homecoming tansseihin. Koko viikon aikana suoritetut aktiviteetit, kuten luokkien väliset pelit, käytävän koristelu ja lautta, sekä pukeutumispäiviin osallistuminen pisteytettiin luokittain ja viikon lopuksi eniten pisteitä kerännyt luokka-aste julistettiin homecoming viikon voittajaksi. Tänä vuonna seniorit vei voiton, mutta juniorit tuli hyvänä kakkosena vain parin pisteen päässä.

Viikon aloitti maanantain pukuteema "Twin Day", jolloin pukeuduttiin host siskon Abbyn kanssa täysin samanlaisiin vaatteisiin. Muistutetaan ulkonäöltäkin paljon toisiamme ja monta kertaa ton päivän aikana mua erehdyttiin luulemaan Abbyksi. Koulun jälkeen lähdettiin Limeridgeen, meidän koulun lähellä sijaitsevaan pikkukaupunkiin, metsästämään esinettä, jonka löytäjä ansaitsee luokallensa rahaa. Käännettiin kaikki kivet ja männynkävyt alueella ja yritettiin pähkäillä esineen sijaintia saadun vihjeen avulla, muttei onnistuttu löytämään sitä. Myöhemmin viikolla seniorit löysi tuon kyseisen esineen ja totta kai me oltiin seisottu kirjaimellisesti sen vieressä monta kertaa meidän etsintöjen aikana näkemättä sitä. Etsintöjen jälkeen mentiin koululle auttamaan meidän junioreiden käytäväosuuden koristelussa. Meidän teemana oli Mouse Trap -lautapeli ja meidän käytäväosuus voitti luokkien välisen kilpailun, joten vaivannäkö kannatti. Illalla käytiin Seniorit&Juniorit ja Sophmoret&Freshmanit tyttöjen välinen amerikkalainen jalkapallo-ottelu, Powder Puff. Mahtava kokemus ja voitto kotiin!


Minä ja Abby




Minä, Abby, Ashley ja Marka




Ashley, minä ja Abby










Marka, minä, Sylvia ja Abby






Tiistaina illalla sain kokea yhden homecoming perinteistä, kun lähdettiin kaveriporukalla vessapaperoimaan ihmisten pihoja. Pimeän tultua ajettiin autolla ihmisten talojen lähelle autolla, napattiin muutamat rullat vessapaperia mukaan, hiivittiin pihaan ja rullattiin vessapaperia muun muassa puiden ja pensaiden ympärille. Oli ihan super hauskaa ja meinattiin pari kertaa jäädä kiinnikin, mutta kiitos nopeiden jalkojen ja pimeyden päästiin karkuun. 


Keskiviikon teemana oli “Musician Day”, jolloin pukeuduin Adeleksi, torstain lautapelipäivänä olin Mouse Trap -pelistä juusto. Luulin, ettei kukaan tunnistaisi mua Adeleksi, mutta positiivisena yllätyksenä lähes kaikki tunnisti! Keskiviikkona illalla kokoonnuttiin koko luokka rakentamaan meidän lauttaa perjantain paraatia varten ja teemana oli edelleenkin Mouse Trap -lautapeli. Meidän junioreiden lautta tuli toiseksi, mutta sen tekeminen kavereiden kanssa kuunnellen musiikkia ja jutellen oli kyllä tosi kivaa. 




Jerica, Brian, Marka ja Abby



Perjantain teema oli “School Colors”, joten cheerleaderina pukeuduin meidän univormuun ja jerseyyn. Koulupäivän jälkeen meillä oli Pep Rally, jolloin kaikki kokoontui koulun liikuntasaliin ja jonka tarkoituksena oli nostattaa henkeä illan jalkapallo-ottelua varten. Esitettiin meidän cheerleadingissa tehty tanssi, soitin koulun bändin kanssa huilua sekä tynnyriä meidän can-kappaleissa ja osallistuin luokkien välisiin peleihin. Pep Rallysta suunnattiin suoraan koulun paraatiin, jossa soitin huilua bändin mukana ja toisella paraatikierroksella oltiin Josen, koulumme toisen vaihtarin, kanssa auton lavalla ja heiluteltiin ihmisille, koska kuuluttiin homecoming courtiin. Illalla kohdattiin Ithaca homecoming jalkapallopelissä ja jo ennen peliä oli tiedossa, että todennäkösesti hävitään peli, koska Ithacan joukkue on yks osavaltion parhaista. Näin kävi, ja vaikka mieli oli kaikilla vähän maassa, oli cheeraaminen silti kivaa. Jokainen päivä oli kiva kokemus ja super kiireinen viikko takana, en vaihtais hetkeäkään! 














2 kommenttia:

  1. Vau! Kiva kun oot pitänyt kameraa noin aktiivisesti mukana, meinaan ihan sairaan kivoja kuvia :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ite oon kyllä ahkerasti yrittäny muistaa ottaa kameraa mukaan ja hostitkin on ollu onneks tosi innokkaita valokuvaajia, niin ei aina ite tarvii huolehtia kuvaamisesta. Ja vaikka välillä tuntuis, ettei sitä kameraa jaksais mukana kantaa, kyllä kuvat puhuu puolestaan :)

      Poista