sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Richland Center


Pieni 5 000 asukkaan kaupunki Etelä-Wisconsinissa, parin tunnin ajomatkan päässä Madisonista, Wisconsinin pääkaupungista. Richland Center, kotikaupunkini Amerikassa, on osoittautunut todella rauhalliseksi, mutta idylliseksi kaupungiksi, jossa viihdyn erittäin hyvin. Kotitaloani ympäröi maastosta kumpuilevan tekevät kukkulat ja mäet, lehtipuut, maissipellot ja kukkaniityt. Aamuisin kaste saa ruohon hohtamaan auringon eri väreissä, ruska on jo alkanut värjätä puita kultaisiksi ja sää muuttua ihanan syksyiseksi. Juuri sopivaksi villasukille, tuoksukynttilöille ja kirjan lukemiselle peiton alla. 

Kun maaseudun rauha alkaa kyllästyttää, Richland Centerin keskustaan pääsee autolla 20, koululle noin 15 minuutissa. Downtown koostuu pääkadusta ja siitä haarautuvista sivukaduista. Keskustasta löytyy pieniä kauppoja, palveluja ja kahviloita, elokuvateatteri ja pieni puistoalue kaupungintalon lähettyviltä. Rakastan sitä tunnelmaa, mikä kaupungin keskustassa on. Kenelläkään ei ole kiire mihinkään, voi käväistä pienessä kirjapuodissa etsimässä hyvää romaania luettavaksi tai ihastella mekkoja Dress Shopissa. Keskustan ulkopuolelta löytyy Walmart, pikaruokaravintoloita, kuten McDonlad’s, Culver’s, Pizza Hut, Taco Bell, KFC ja Subway, muutama vaatekauppa ja ruokakauppoja. Kaiken välttämättömän ja muut pikaiset ostokset saan siis hoidettua omassa kaupungissani, mutta vaateostokset ja muut isommat ostokset teen yleensä netin välityksellä tai Madisonissa. 

Tällä hetkellä nautin olostani tässä pikkukaupungissa ja täytyy sanoa, että olen kiitollinen tästä sijoituksesta. Vaikka aluksi ajatus maaseudulla ja pienessä kaupungissa asumisesta epäilytti, voin iloisesti todeta, että tykkään asua täällä. It’s just perfect for me. Downtown of Richland Center


Area around my house
8 kommenttia:

 1. Ihanas paikas saat kyl asuu vuoden <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä olla kiitollinen, viihdyn täällä tosi hyvin ja Richland Center tuntuu hyvältä paikalta asua! :-)

   Poista
 2. Oi että tuo kaupunki on niiiin söpö ja just niin amerikkalainen pikkukaupunki kun vaan voi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noin mäkin aattelin kun kävin Richland Centerin keskustassa ekaa kertaa, eikä kyllä mieli oo muuttunu vieläkään! :D

   Poista
 3. Aaahhh mulla on niin ikävä Culver's:ia !! :D Ihana blogi sulla, täytynee tällä lohduttaa mun Wisconsin ikävää. Toivottavasti sulla tulee olemaan huippuvuosi ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Culver's on kyllä jo nyt yks mun lempiravintoloista ja cheese curdsit on vaan jotain niin taivaallista! Tällä hetkellä ainakin nautin olostani täällä ja luvassa on kaikkee kivaa :)

   Poista
 4. Huippu bogi sulla! ♥ Muutes, onko jenkkihymy tarttunu sulle yhtää ku ainakaa vielä nuista kuvista katsoen ei ole? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kyllä se pikku hiljaa sieltä tarttuu, ehkä tulevissa postauksissa julkasen jo sellasia jenkki-hymy kuviakin :)

   Poista