keskiviikko 13. elokuuta 2014

seven days

Excitement. Siinä sana, joka kiteyttää aika hyvin tämänhetkiset tuntemukseni. Olen innoissani, onnellinen, hermostunut, jännittää ja mikä pahinta, kaikkea samaan aikaan. Ei näistä omista mielialoista ota välillä selvää ollenkaan, mutta ehkei tarvitsekaan. Vaihtoon lähteminen vuodeksi yksin on iso muutos, joten varmasti kaikki tuntemukset ovat ihan sallittuja.

Lähtöön on jäljellä enää viikko! Seitsemän päivää siihen, että lentokone kohti New Yorkia nousee ilmaan. Kuusi kokonaista päivää Suomessa. Jokaiselle kuudelle päivälle on enemmän kuin tarpeeksi ohjelmaa. Huomenna hyvästelen kaverini Rosen, joka lähtee perjantaina Sveitsiin vuodeksi, illalla vietämme perheen kesken rapujuhlia, viikonloppuna suuntaan Weekend-festareille Helsinkiin ja maanantaina olisi tarkoitus käydä lukiolla ensimmäistä ja viimeistä kertaa tänä lukuvuonna. Keskiviikkona suuntana onkin New York. Lentolippuja en ole vielä saanut, mutta eiköhän ne sieltä viimeistään alkuviikosta tule.
Kuvat: Pinterest

Aloitin tänään (vihdosta viimein!) pakkaamisen, nyt kun lähtöön on jäljellä tasan viikko. Huoneeni siistin jo heinäkuun alussa, mutta sovin itseni kanssa heti kesäloman alussa, että pakkaamiseen varaan vain viikon aikaa. Muuten olisin jo kesäkuussa vetänyt matkalaukut varastosta esiin ja alkanut suunnittelemaan pakkailua. Eli nyt kun huoneeni on heinäkuun jäljiltä valmiiksi mahdollisimman siistiksi raivattu, pakkaamisen ja tärkeiden tavaroiden löytämisen pitäisi olla melko helppoa. Laitoin tänään kaikki mukaan otettavat vaatteet valmiiksi matkalaukkuun, osa meni vielä pesuun ja loput lahjoitin ikionnelliselle pikkusiskolle, joka sai yli puolet vaatekaappini sisällöstä. Viimeaikoina on alkanut tuntua siltä, ettei haluaisi ottaa mitään omia, vanhoja vaatteita mukaan, mutta voin kyllä todeta, ettei ainakaan omaan matkalaukkuuni jää yhtään ylimääräistä tilaa. Ensi viikon alussa sitten viimeistelen pakkaamiseni, koska viikon aikana tarvitsen vielä suurinta osaa tavaroistani, joita aion ottaa mukaan. Mutta suunnitelmana on laittaa käsimatkatavaralaukkuun kaikki vaatteet ja tavarat, nesteitä lukuun ottamatta, joita tarvitsen New Yorkissa. Näin ei tarvitse sotkea isoa matkalukkua totaalisesti ja varmistan myös sen, että vaikka ruumaan menevä matkalaukku hukkuisikin matkalla, pärjään jonkin aikaa pelkillä käsimatkatavaroillani.

New Yorkin leirin jälkeen Wisconsinissa mua odottaa tosi mukavalta ja ihanalta vaikuttava perhe, johon kuuluu siis host vanhemmat, kolme host isoveljeä (jotka kaikki ovat jo muuttaneet pois kotoa) ja minun ikäiseni host sisko. Vastassa on myös kissa ja kaksi kultaistanoutajaa. Heti saavuttuani on luvassa yhden host veljeni syntymäpäivät, cheerleader harjoituksia, värijuoksu Madisonissa, koulun jalkapallopeli, lukujärjestyksen laatiminen koululla ja oman huoneeni sisustamista. Koulu alkaa viikon päästä saapumisestani, joten ei mulle ainakaan liian rauhallisia kotipäiviä jää. Omaa innostustani lisää entisestään se, että tiedän host siskoni sekä koko muun perheen olevan yhtä innoissani omasta tulostani kuin itse olen. In seven days, here I come America! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti