sunnuntai 31. elokuuta 2014

my first American football game

Cheerleadereita, hurraava yleisö ja amerikkalaista jalkapalloa eli mitäpä muutakaan kuin koulun jalkapallojoukkueen peli. Perjantaina pääsin ensimmäistä kertaa kokemaan yhden USA-vaihtarin unelmista, nimittäin meidän high schoolin Weston Silver Eaglesien kotipelin. Ennen peliä lähdettiin host siskoni kaverin luokse laittautumaan iltaa varten. Abby (host siskoni), Ashley (host siskon kaveri) ja minä ollaan kaikki koulun cheerleader-joukkueessa, joten laitettiin hiukset super tyttömäisesti ja laittauduttiin, napsittiin muutamat kuvat ja otettiin suunnaksi Weston High School.


Ashley, minä ja Abby

En vielä ole ihan perillä amerikkalaisen jalkapallon säännöistä, joten itse pelin seuraaminen oli hieman haastavaa. Hyvin kuitenkin selvisin, kun taputin muiden mukana ja hurrasin silloin, kun oman kouluni oppilaatkin hurrasivat. Katsomossa fiilis oli ihan erilainen kuin niissä peleissä, joissa olen Suomessa käynyt (oli laji sitten mikä tahansa). Kaikki kannustivat omaa kouluaan ja osallistuivat cheerleadereiden yleisölle vetämiin kannustuksiin. Itsehän aloitin cheerleadingin alle viikko sitten, enkä vielä tähän peliin ehtinyt opetella kaikkia cheerejä eli kannustushuutoja, joita muuten on yli 50 kappaletta englanniksi liikkeineen päivineen. Ehkä sitten ens viikolla voin jo olla muiden cheerleadereiden kanssa kannattamassa Silver Eaglesit voittoon! 

Tunnelmaa vähän latisti jatkuva sade ja ukkonen, mutta peli saatiin onneksi pelattua loppuun asti ja meidän koulun joukkue voitti hyvin lukemin! Pelin jälkeen mentiin erään jalkapalloilijan kotiin hengailemaan, syömään ja fiilistelemään voittoa. Kaiken kaikkiaan mulla oli tosi kiva ja rento ilta amerikkalaiseen tapaan.2 kommenttia:

  1. Mä niiiiiin toivon, että pääset Packersien kotipeliin Lambeau Fieldille! Oman High Schoolin pelit on aivan mielettömiä, mutta huh sitä tunnelmaa NFL pelissä! Ihanaa alkanutta vuotta sulle! :)

    VastaaPoista