tiistai 29. heinäkuuta 2014

farewell party

Tänään aamulla Ellan, yhden läheisimmistä ystävistäni lento lähti kohti USA:ta ja New Yorkia. Eilen sitten jouduin jättämään hyvästit, enkä millään olisi halunnut lähteä Ellan luota, koska tiesin, että seuraavan kerran nähdään vasta kuukausien päästä. Eilisestä asti on itkettänyt koko ajan, mahaan sattuu kun oma vaihtovuosi jännittää ja pelottaa niin paljon, eikä mistään oikein tule mitään, kun ajatukset harhailevat jo tulevassa vuodessa. Mua myös ahdistaa, koska tekemistä on vielä niin paljon ennen lähtöä ja kavereiden hyvästeleminen vuodeksi on ihan kamalaa. Yritän nyt kuitenkin vain pitää itseni kiireisenä töiden, kavereiden ja To Do -listani avulla, ettei mun ajatukset koko ajan karkailisi Suomielämän ulkopuolelle. Nyt se oikeasti tuntuu todelliselta, minä lähden Amerikkaan vuodeksi. Odotinkin jo, että millon tää koko vaihtovuosi alkaa tuntua realistiselta ja nyt se on vihdoinkin iskostunut mun päähän. Kaiken jännityksen keskeltä löytyy kyllä niitäkin hetkiä, kun tuntuu, etten voisi olla onnellisempi ja enemmän innoissani lähdöstä. Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu, etten ole vielä valmis sanomaan heippoja mun elämälle täällä ja tuntuu hyvältä tietää, että lähtöön on onneksi vielä 22 päivää aikaa. 22 päivää aikaa kääntää aivot Amerikka-moodille, valmistautua uuteen ja tuntemattomaan sekä hyvästellä kaikki mulle rakkaat ihmiset.


Viime keskiviikkona pidettiin meidän kaveriporukan kanssa yhteiset läksiäiset, joihin minä ja Ella taiteiltiin mun mielestä aivan upea USA/Britti-kakku. Syötiin ihania herkkuja, pelattiin lautapelejä, kuunneltiin musiikkia, otettiin kuvia, juteltiin kaikesta mahdollisesta ja täytettiin jokaisen omia läksiäisvihkoja (joista taisinkin jo viime postauksessa mainita). Vihkojen ideana siis oli, että vihkoon saa kirjoittaa, piirtää, laittaa kuvia tai mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Vihkoa voi sitten vaihtovuoden aikana lukea ja muistella niitä ihania ystäviä, jotka jäivät Suomeen tai lähtivät muualle päin maailmaa. Tosi kivat läksiäiset oli, väkisinkin tulee ikävä kaikkia rakkaita kavereita!

Tsemppiä Ella! Pidä ihana vaihtovuosi, hanki uusia muistoja ja ystäviä, lähde ennakkoluulottomasti amerikkalaiseen arkeen mukaan, älä epäröi omia kykyjäs, sä kyllä pystyt siihen!  Oot mulle rakas, soitellaan pian!! :)


Aliisa, Rose (Sveitsiin), Emmi (Englantiin), Ella (USA:an) ja minä


4 kommenttia:

 1. Vau, toi kakku on tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Se onnistu kyllä paremmin kun osattiin edes odottaa :)

   Poista
 2. aivan ihana toi kakku !! Pidä hauska vuosi kokemuksesta voin kertoo et se tulee olemaan ihan huikee !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Yritän kyllä ottaa kaiken irti ens vuodesta ja pitää hauskaa :-)

   Poista