maanantai 16. kesäkuuta 2014

summer in Helsinki

Lauantaina sain viettää ihanan kesäpäivän Helsingissä perheen kesken. Ensimmäisenä suuntasimme Helsingin tuomiokirkon edessä sijaitsevaan matkamuistomyymälään, josta kävin muiden vaihtareiden vinkistä ostamassa Suomen lipun. Lippu oli todella halpa, vain 10€, se on kevyt ja materiaalikin tuntui riittävän kestävältä ja napakalta. Täydellinen lippu matkalaukkuun mukaan otettavaksi, suosittelen! Tuomiokirkolta lähdimme kävellen Magnum Pop Up Storeen, joka on siis Magnumin kesäkahvila, jossa saa itse valita kuorrutteen ja päälliset jäätelölleen. Itse päädyin ottamaan maitosuklaalla kuorrutetun Magnum-puikon päälle marenkipisaroita, kuivattuja mansikoita ja pistaasipähkinöitä ja siitä ei kyllä jäätelö enää parane, uskomattoman hyvää! 
     Kun oltiin syöty jäätelöt ja saatu makeakiintiö täyteen, kävin pikaisesti ostamassa kirjakaupasta lukuvuosikalenterin vaihtovuotta varten. Löysinkin ihanan fuksian värisen, todella kestävän oloisen kalenterin. Hetken kaupungilla kiertelyn jälkeen päädyimme syömään sushi-ravintolaan lounaan sushi-buffetista. Ensimmäistä kertaa maistoin sushia ja kyllä tykkäsin! Ruokailun jälkeen oli pakko käydä testaamassa uusi satamassa sijaitseva maailmanpyörä. Vaikka liput olivatkin ylihinnoitellut, oli näkymä huipulta upea ja sain otettua kivoja kuvia. Päivän päätteeksi sain vielä pitkästä aikaa Bubble teetä ja vaikka sää ei ollutkaan erityisen lämmin, oli päivä ihan mahtava.   




























     Vaihtaririntamallakin asiat ovat edenneet. Viisumihaastattelu on omalla kohdallani 18.7. ja se pidetään Helsingissä Yhdysvaltain konsulaatissa heti aamusta. Lähtöön on enää 65 päivää ja sain heti kesäloman alussa USA:n sisäiset lentolippuni New Yorkista Madisoniin, Wisconsiniin. Suurin osa tuliaisista, joihin sain uppoamaan jo useamman sata euroa, on ostettu. Muun muassa Marimekkoa, muumimukeja, muutama kirja ja karkkeja löytyy, tuliaisista ja muista viemisistä omaa postausta tulossa sitten elokuussa. Lähtö tuntuu jo melko todelliselta ja ajatukset harhailevat vaihtovuodessa päivittäin. Ajatus siitä, että vaihtovuosi myös loppuu joskus, on alkanut hieman ahdistaa muiden, jo USA:sta palaavien, vaihtareiden blogeja lueskellessa. Yleisfiilikset kuitenkin tällä hetkellä positiiviset ja suurin päänvaiva on muodostunut siitä, mitä kenellekin annan tuliaisiksi ja mitkä jätän vasta joululahjoiksi. :D Nauttikaa kesästä sekä jalkapallon MM-kisoista ja toivotaan, että säät lämpenisivät taas juhannukseksi ja jatkuva sade loppuisi!


4 kommenttia:

  1. Mitä varten toi suomen lippu siis on? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ton Suomen lipun siis sitä varten, että voin vuoden lopussa kerätä siihen allekirjotuksia kavereilta, ihmisten viestejä ja kommentteja, ottaa ton lipun kanssa kuvia vaikka rannalla tai sitten jätän sen vuoden jälkeen mun hosteille. Ei siis mikään pakollinen ostos vaihtarille, mutta mun mielestä kiva ajatus! :)

      Poista