tiistai 4. maaliskuuta 2014

Shrove Tuesday

Hyvää laskiaistiistaita, toivottavsti kaikki on saanu syödä pullia tai jotain hyvää, pulkkamäkeen ei tänä vuonna varmaan kauheen moni oo päässy.:D Tällä viikolla paluu kouluun ja arkeen hiihtoloman jälkeen on ollu kyllä melkosen rankkaa, läksyjä on ollu tosi paljo ja mun unirytmi on ihan sekasin loman jäljiltä. Mutta eiköhän se tästä pikku hiljaa taas ala sujuun. Ja ihanaa, kun ulkonakin alkaa olla koko ajan valosampaa ja lämpimämpää ja lumetkin on kaikki melki sulanu. Harmi vaan, et eilen sato taas vähän lunta maahan, mut ei onneks paljoo. Täytyy kyl myöntää, et tänä vuonna ootan innolla kevään ja kesän tuloo, vaikka yleensä oon inhonnu kevättä yli kaiken. Saattaa kyl johtua siitä, et tänä vuonna ei oo vielä ollu niitä kauheita loskakelejä ja ootan muutenki koulujen loppumista ja vaihtoon lähtöö niin innoissani, ettei kevätkää enää jaksa ärsyttää yhtä paljon kun ennen.:) 
     Kattelin eilen koostetta Oscar-gaalasta ja oli kyllä ihania pukuja ja muutenki tykkään tosi paljo kattoo Oscareita. En kyl koskaan oo tainnu jaksaa kattoo niitä ihan kokonaan, mut suurimman osan ainaski. Harmi vaan, ettei suoraa lähetystä oikeen voi kattoo, kun nytkin se tuli su-ma yönä joskus kolmen aikaan. Kerran ollaan kaverin kaa yritetty, vähän huonommalla menestyksellä. Just kun itse gaala oli alkamassa tv:stä ja ne alkulöpinät oli loppunu, niin totta kai oltiin jo niin väsyneitä, et molemmat käytännössä vaan nukuttiin siinä tv:n eessä.:D Mutta ens vuonna USA:ssa pääsen sit kattoon Oscarit ihan reaaliajassa!(: 
     Eilen tulikin sit Expolta kutsu vikaan valmennukseen, kääks! Ihan hullulta tuntuu, et nyt jo pitäis tonne ennen lähtöö viimeseen valmennukseen ilmottautua, vaikka nyt on vasta maaliskuu. Toisaalta, aika menee kyl tosi nopeeta ja en ees voi käsittää, et miten kuukaudet voi tuntua näin lyhyiltä. Justhan mä vasta lähetin Expolle hakupaperit vaihto-oppilasvuotta varten ja jännitin haastattelua. Ja nyt mä oon saanu jo mun perhetiedot ja ootan innolla lähtöö ja vikaa lähtövalmennusta. Toivottavsti aika ei ihan näin nopeeta sit siellä vaihdossa kulu, vaikka moni vaihtari on kyl sanonu, et siellä se menee entistä nopeempaa. 


     Nyt täytyy mennä vielä viimesteleen loput läksyt ja mennä nukkuun, et huomenna pysyn hereillä koulussa. Toivotaan, et lumi sulais nyt ihan kokonaan pois ja kevät pääsis kunnolla alkaan! Ja hei, jotkut onkin jo kyselly mun kaverin Ellan blogista ja sinne pääset tästä. Ella on siis kans lähössä ens vuonna vaihtariks USA:an Expon kautta ja viettää vaihtovuotensa Tennesseessä.(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti