perjantai 28. maaliskuuta 2014

hello spring

Ihanaa, viikonloppu! Tätä on kyl ootettu, et sais ees vähän ottaa rennommin ja tehä jotain muutakin, kun vaan lukee kokeisiin. Tän viikon tiistaina mulla siis alko koeviikko ja nyt näin neljän kokeen jälkeen täytyy kyl sanoo, et huhhuh. Ens viikolla sit vielä kolme koetta, mut ne aineet on silleen "helppoja", etten aatellu kauheesti panostaa. (Ihan kun oisin siis noihin tänviikkosiin panostanu... Motivaatio ihan nollassa, kaikki viime viikon kokeetkin tais mennä maksimissaan kahen päivän lukemisella. :D) Ja huomasin just, et mun viime postauksestakin on kulunu jo kaks viikkoo! Kyl aika menee vaan niin nopeeta ja kesäkin lähestyy kamalaa vauhtia. Kyllähän se takatalvikin tässä meinas jo tulla, mut nyt onneks meiänkin takapihalla ruoho vihertää ja tänään lämpömittari näytti +13 astetta varjossa ja koko viikon on asteet ollu reilusti plussan puolella!:) Testasin tehä internetin vallannutta avokadopastaa ja oli se kyllä hyvää! Mun on niin pitkään pitäny tehä tota ja nyt sitten vihdosta viimein sain kokeiltua. Reseptiin pääset tästä. Suolaa vaan meinas olla vähän liikaa, joten kannattaa laittaa vähän varauksella, vaikka tossa ohjeessa kehotetaan laittaan reilusti. 

     Viime viikonloppuna mun yks sukulainen järjesti 70-vuotissynttärinsä, missä kävin sitten pikasesti perheen kaa pyörähtämässä kokeisiin luvun ohella. Ylimmässä kuvassa oon siis mun siskon Saanan kanssa ja toi maisemakuva on otettu Valkeakosken keskustan kanavasta. Kävin kans pikasesti Idiksessä ostamassa mun tulevaa Kanadan matkaa varten parit adapterit ja tarttuhan siinä mukaan yks paita ja irtsareitakin. (Toinen noista adaptereista on ihan perus Suomen töpselistä USA-Kanada -pistorasiaan ja toisesta löytyyki sit käyttömahollisuus ja erilaisia pistokkeita yli 150 maahan. Ostin noi adapterit Clas Ohlsonilta ja hintaa niille tuli yhteensä päälle 20€.) Mun onneks USA:ssa käy sama adapteri, niin niille löytyy käyttöö myöhemminki. Tää matka on siis oppilaskunnan kautta järjestettävä ja mä onnekas pääsen edustaan parin muun kaa meiän lukiota ja Suomee Kanadan Albertaan, jossa on siis käynnissä Suomen ja Kanadan välinen FinAl-yhteistyöprojekti, jolla pyritään kehittään oppilaiden oloja yms. koulussa. Ens sunnuntaina ois sit lähtö, jeijj! Toi matka kestää 10 päivää ja yöpyminen tapahtuu isäntäperheessä, varmasti shoppailua ja kaikkee muuta kivaa tiedossa, joten sieltä tuun varmasti sit tekeen postauksen tai useempia myöhemmin. Samalla shoppailureissulla bongasin kans parit matkailuesitteet Valkeakoskesta ja Tampereesta ja molemmat vielä enkuks, niin aattelin sit viedä sinne Kanadaan mua hostaavalle perheelle vähän luettavaa ja varmaankin vois sitten kans USA:an mennessä tollaset viedä mukanaan.:)
  Viettäkäähän ihana viikonloppu ja nauttikaa auringonpaisteesta, lämmöstä ja hyvästä säästä!

4 kommenttia:

 1. Hei apua mitä vitsiä mäki oon mukana FinAl-projektissa ja ens viikolla lähös kanadaan!! Meetkö edmontoniin vai calgaryyn?:) lentokentällä nähään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti, vähänkö siistiä!! oon menossa edmontoniin, entäs sä? Ja olitkos sillon siinä videochatissa, mistä lukiosta/amiksesta oot?:) haha, niinpä nähään! On tä kyl aika uskomatonta, et satuttiin tälleen "törmään":D

   Poista
  2. No vitsi en oo varma tuliko mun edellinen kommentti perille... Mutta siis
   Eikä!! Mäki oon menossa edmontoniin!:D oikeesti ei voi olla totta :D Ja joo olinhan mä siinä sillon, oon seinäjoen lukiosta :) Mä en yhtään muista että olisin nähny sua :Dd haha tosiaan aikamoinen sattuma!!:--D

   Poista
  3. Oi vähän siistiä, siellä sitte nähään!:) ja joo et varmaan nähnykkää, kun me oltiin just se onneton ryhmä joka ei saanu sitä videoo toimiin, vaikka me kyl kuultiin ja nähtiin kaikki muutxD mutta on kyl kiva kun nyt tietää jo sillee yhen etukäteen siitä muusta porukasta!

   Poista