keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

getting busy doing nothing

Tää viikko on ollu jotenki tosi kiireinen ja mulla on ollu paljo tekemistä, mut sit musta kuitenkin tuntuu siltä, etten oo saanu puoliakaan niistä asioista tehtyä, joita oisin halunnu saada hoidettua. Voi kyllä olla, et mun suunnitelmat ja aikataulut on ollu liian tiukkoja. Läksyjä on tullu ihan kiitettävästi ja muut kouluhommat ja harrastukset, blogin päivittäminen, sähköpostittelu hosteille yms. vie kans paljo aikaa mun illoista. Mut toivottavasti tää kiire viimestään koeviikon jälkeen eli joskus huhtikuun alussa helpottais. :)  
     Viime viikonlopun vietin kavereiden ja perheen kanssa ja kyllä täytyy sanoo et aika menee hirveetä vauhtia eteenpäin! Perjantaina kun tulin koulusta kotiin, mua ootti ihana yllätys ja Nälkäpelin toinen osa eli Vihan liekit -elokuva oli vihdosta viimein tullu postissa! Tykkään tosi paljo Nälkäpeli kirjoista ja leffoista, joten nyt harmittaa, et pitää oottaa taas sitä seuraavaa elokuvaa yli puol vuotta. Mutta elokuva oli siis vielä parempi kun muistin! :) Perjantaina juhlittiin kans kaveriporukalla Ellan, joka on yks mun parhaista kavereista, 17-vuotis synttäreitä. Tehtiin ite hampurilaisii, syötiin Ellan tekemii ihania Rocky Roadeja, juteltiin, otettiin kuvia ja pidettiin vaan hauskaa ja kyl oli tosi kiva ilta! Onnistuin myös kokeileen chilisuklaacookie-reseptiä, jonka bongasin netistä. Keksit oli hyviä, mut mun mielestä niis ei maistunu chili sitten yhtään. :D Mut ne siis maistu loppujen lopuks aika tavallisilta suklaakekseiltä ja kyllä niistä ainakin kivan näkösiä tuli.Vasemmalta oikealle: Aliisa, Emmi, Ella, Rose ja minä :)

     Launtaina olin mun tosi hyvän kaverin Helmin kanssa valokuvailemassa ja kyllä tuli nättejä kuvia! Sää oli niin keväinen, aurinko paisto ja oli kohtuullisen lämmintä! Tältä kuvausreissulta kuvia kertykin lähemmäs 300, joten niistä tulossa sit erikseen postausta/kuvapostausta.
     Sunnuntain vietinki sit perheen kaa. Syötiin ihan taivaallista pavlovaa (joka on siis marenkikakku, jonka päällä on rahkaa, kermavaahtoo, hedelmiä ja marjoja) ja vietettiin vaan aikaa yhessä. Voi vitsi ootan kyl jo innolla kesää ja kaikkia niitä ihania marjoja ja hedelmiä, joita sit saa. Varsinkin mansikat, mustikat, persikat ja nektariinit, vesimeloni ja niin, aika lailla kaikki marjat ja hedelmät on vaan niin hyviä! Musta tuntuu, et puhuin nyt aika paljon ruoasta ja muutenki teksti saattaa olla aika sekavan olosta. Kone ei oikein suostunu yhteistyöhön joten jouduin tekeen koko postauksen uudestaan ja nyt haluisinkin jo päästä nukkuun. Huomenna jo torstai ja sit taas viikonloppu, joten koittakaa vielä jaksaa koulussa nää pari päivää. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti