lauantai 22. helmikuuta 2014

winter holiday is calling me

Viime viikko meni paljolti hiihtolomasta haaveillessa, koulua käydessä ja vaihatrijuttuja miettiessä. Ei siis mitenkään tavallisesta poikkeeva viikko. :) Torstaina Expo järjesti kolmannen Get Ready -tilaisuuden, joka käsitteli elämää teini-ikäisenä ulkomailla. Kerron tosta tilaisuudesta ja siellä kerrotuista vinkeistä yms. sit lisää ens postauksessa, mut tää Get Ready oli mun mielestä paras tähän astisista. (Ei se tilaisuus poikennu eriyisesti niistä aikasemmista, mut sijotustietojen saaminen varmaan vähän muutti mun suhtautumista näihin tilaisuuksiin, nimittäin nyt ne asiat, joista siel puhuttiin, tuntu vieläkin tärkeemmiltä ja ajankohtasemmilta, kun aikasemmin.)
     Täytyy kyl täälläkin hehkuttaa, et oon kyl niin innoissani, kun mun tosi läheinen kaveri, joka on siis kans lähössä Exploriuksen kautta USA:an vaihtoon, sai kans omat sijotustietonsa viime viikolla! On vaan niin ihanaa, kun voi jo suunnitella kaikkee yhessä, eikä tarvii enää olla se ainoo kaveriporukassa, joka koko ajan höpöttää tulevasta host-perheestään. :D Ja tässä nyt niille vaihtareille kannustusta, jotka vielä malttamattomina omia sijotustietojaan oottelee: kyl ne sieltä pian tulee, uskokaa pois! Ja jos saatte sijotustiedot, ja ootte tulossa johonkin Wisconsinin lähelle (tai ihan mihin vaan), ois kyl kiva kuulla, et mihin ja millaseen perheeseen ootte lähössä. Mutta kannattaa vaan keskittyä elämään tääl Suomessa niin hyvin kun mahollista, niin oottaminen ei käy liian tuskalliseks. :) 
     Viime viikolta kerty jotenkin tosi paljo kuvia, vaikken mitään ihmeempiä tehnykkään, joten tässä postauksessa myös vähän mun kuvasaldoa viime päiviltä (pahottelut, osa kuvista on kännykällä otettuja ja siten laatukaan ei oo ihan paras mahollinen, täytyis yrittää vaan ottaa se kamera aina mukaan, vaikkei sitä uskois tarttevansakaan:D). Toivottavasti teillä on ollu kiva viikko ja pitäkää ihana loma tai rentouttava viikonloppu, joilla loma oli jo tai on vasta tulossa! Mä suuntaan huomenna kohti Kajaania, Kuusamoa ja Rukaa ja oon kyl niin innoissani, et pääsen pitkästä aikaa lasketteleen! :)  

Viime viikolla oli koulussa kaikenlaisia eri tapahtumia sun muuta, ei oikeestaan normaaleja, lukkarinmukasia koulupäiviä (tai ainakin siltä musta tuntu:D). Kerkesin sit vähän reenaileenkin. Pitää nyt kyl yrittää pistää tsemppi päälle: mun tuleva host-perhe on kyl sen verran urheilullinen, varsinkin mun host-sisko harrastaa ainakin neljää eri urheilulajia, et täytyy yrittää olla hyvässä peruskunnossa kun kesällä sitten lähden sinne USA:an. :) 


Viime viikolla mua ootti ihana yllätys kun tulin koulusta kotiin, nimittäin mun sisko oli tehny suklaacroissantteja. Oli kyl hyviä!!<3 Oon täysin addiktoitunu Subwayn leipiin ja valkosuklaacookieihin, mun onneks Richland Centeristä löytyy kans Subway. :D

Yökyläily tosi hyvän kaverin luona, taivaalliset suklaakuppikakut, hyvä leffa ja valvominen aamuun asti. Viime viikonloppu oli kyl ihan mahtava.(:

Uus kypärä ja uudet laskettelulasit, ääääk, oon niin innoissani, et kohta oon jo laskettelemassa pitkästä aikaa! Nyt myös saan testattua mun uutta matkalaukkua ja valmistautua vähän siihen, et en voikkaan ottaa ihan niin paljon sitä tavaraa USA:an mukaan, kun olin suunnitellu, nimittäin tollanen keskikokonen matkalukku täyttyy kyl ihan hujauksessa.:D

4 kommenttia:

 1. onks tällä sun kaverilla joka sai sijoitustiedot blogia ja mihin päin hän sijoitettiin :) ?

  VastaaPoista
 2. Joo on sillä blogi, mut se on vielä tällä hetkellä yksityinen. Mun kaveri viettää tulevan vaihtovuotensa Tennesseen osavaltiossa Rockwoodin kaupungissa USA:ssa. :)

  VastaaPoista
 3. oi harmi. olis ollu kiva lukee sitäki :) mikä sen blogin nimi on ?

  VastaaPoista
 4. Turning My Dreams Into Plans :)

  VastaaPoista