lauantai 15. helmikuuta 2014

Valentine's Day

Ystävänpäivä on aina kuulunu yhtiin mun lempparijuhlista. Tykkään muistaa ystäviä ja muita mulle tärkeitä ihmisiä, viettää aikaa ystävien kanssa, kattella elokuvia ja ottaa paljon kuvia. Tän päivän henki on vaan mun mielestä niin ihana ja se perimmäinen tarkotus eli ajan viettäminen tärkeiden ihmisten seurassa on tärkee.:) Mun onneks ystävänpäivä eli Valentine's Day on paljo isompi juttu USA:ssa kun täällä Suomessa eli pääsen ens vuonna ihan okeesti näkeen, et minkälaista se ystävänpäivän vietto on ja et miten se eroaa tästä Suomen ystävänpäivän vietosta. Ootan jo innolla ystävänpäivän viettämistä ens vuonna Wisconsinissa ja toivottavasti mulla on paljon ympärilläni ihmisiä, joitten kanssa voisin sitä ystävänpäivää sit viettää.
     Suomessa mun ystävänpäivään ei kuulunut tänäkään vuonna mitään ihmeellistä. Vietettiin aikaa kavereitten kanssa, katottiin romanttinen elokuva ja naurettiin (ja paljon) eli kivaa oli! Sain myös mun äitiltä ihanan ystävänpäivälahjan eli suklaavaahtiksia ja tollasia toffeita, nam!:) Tänään ystävänpäivänä meiän lukiolla oli myös Wanhojentanssit. Ai että kun tuli haikee olo, kun katteli niitä ihania prinsessamekkoja, kampauksia ja meikkejä. Tuli jo hetkeks sellanen fiilis, et tuolla mä sit olisin ens vuonna, jos en lähtis vaihtoon. Wanhat on kyl semmonen asia, et ne on ollu mun unelma jo pienestä asti. Mut onneks voin viettää mun päivän prinsessana sitten vaihtovuoden jälkeenkin, joten en kyllä oo tullu mitenkään katumapäälle tän vaihtoon lähön kanssa.;)
     Itse asiassa oon nyt viestitelly mun tulevan host-perheen kanssa jo muutamaan otteeseen ja oon vaan niin innoissani!! Sain muun muassa tietää, et USA:ssa mulla tuleekin olemaan kolme isoveljee kahden sijaan. (Mun host äiti ei ollu saanu lisättyä yhtä mun host veljistä niitten hakemukseen isäntäperheeks.) Mutta ihanaa, et mulla on siis ens vuonna kolme isoveljee ja sisko. Enkä ois ikinä voinu uskoo, et mun hostit on asunu vuoden Suomessa, Rovaniemellä! Mun host isä oli jossakin opettajavaihdossa siellä ja ainakin mun sisko osaa siis jonkin verran Suomee. Tää on vaan niin uskomatonta!:D
     Mun host äiti Mary Ann oli myös ihan innoissaan mun tulosta ja kertokin jo, et se haluis viedä mut Chicagoon! Äääk, en vaan vois olla onnellisempi! Toivottavasti ei vaan tuu ongelmia aikataulujen kans, kun mun lähtö tonne USA:an on vasta ihan elokuun lopulla ja mun host vanhemmat on molemmat opettajia ja alottaa siis työt jo elokuun vikalla viikolla ja ne ois siis halunnu viedä mut sinne Chicagoon ennen kun koulut alkaa. Mut uskon kyl vakaasti siihen, et enköhän mä siel Chicagossa pääse mun vaihtovuoden aikana käymään. Koko perhe vaikuttaa vaan niin ihanalta ja mukavalta, myös mun sisko Abby on tosi innokas sähköpostitteleen mun kaa ja musta tuntuu, et meistä tulee kyl mun vaihtovuoden aikana tosi hyviä ystäviä, tai ainakin mä toivon niin. :) 

Happy Valentine's Day!<3


2 kommenttia:

  1. Moi! Löysin sun blogin ihan sattumalta ja huomasin, että oot lähdössä Wisconsiniin vaihtoon. Mä olin ite täällä (oon nyt käymässä perheiden luona) 2010-2011 Slingerissä, noin 40 minuuttia Milwaukeesta pohjoiseen. Sulla ikinä on mitään kysyttävää osavaltiosta tai kulttuurista, ihan mistä vaan, niin mulle saa kyllä laittaa viestiä blogiin tai vaikka sähköpostia :)

    http://dreamonmiretta.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ois kyllä ihanaa kuulla sun kokemuksista ja Wisconsinista lisää, joten tuun varmasti sulle lähettään sähköpostia!:) On kyl niin kiva kun kaikki vaihtarit on ollu niin ystävällisiä ja haluaa kertoo meille tuleville vaihtareille neuvoja ja vinkkejä, kiitos siitä teille!

    VastaaPoista