tiistai 28. tammikuuta 2014

reach higher


Koeviikko on nyt jo puolivälissä, toivottavasti kaikilla on mennyt kokeet hyvin! Ite olisin voinut panostaa huomattavasti enemmän näihin jo olleisiin kielien ja matemaattisten aineiden kokeisiin. Noh, ehkä yritän nyt lukee enemmän vielä jäljellä oleviin muutamaan kokeeseen. Ja huomenna on vielä se ELTIS -kielitestikin (ääääk), joten pitäkää mulle peukkuja pystyssä. :) Sain vihdosta viimein liityttyä Facebookin Vaihtarit 2014-'15 ryhmään ja kyllä on kiva lukee kaikkien muiden vaihtareitten kuulumisia, blogeja, perhetietoja yms.
     Oon saanu ajan aika hyvin uppoomaan kokeisiin lukuun, mutta viikonloppuna ois tarkotus tehä tänne useempikin postaus, muun muassa tosta ELTIS-testistä. Ja sain tänään sähköpostia, että mun pari viikkoo sitten tilaamat matkalaukut on lähetetty jostain päin Eurooppaa kohti Suomee! Eli viimestään ens viikolla pitäis olla mun uudet matkalaukut täällä. Sorruin myös tilaan Hollisterilta ja Abercrombielta vaatteita alesta, vaikka tarkotus oli säästää rahaa vaihtarivuoteen.:D Nyt kaikille tsemppiä kokeisiin ja nauttikaa näistä ihanista talvipäivistä!


Sain vihdosta viimein vaihdettua uudet, kirkkaat kuoret mun iPhoneen. Edelliset kuoret oli kyl niin tiukassa ja pelkäsin koko ajan, et rikon ne. :DMun uus sarjalöydös: Under The Dome. Vaikka oonkin vasta pari jaksoo nähny, niin tykkään!!


Kannustuskuva kokeisiin: reach higher, do better!(: Ja kyl näitten herkkujen jälkeen taas kokeisiin luku maistuu vähän siedettävämmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti